Переводчик

вторник, 7 февраля 2012 г.

Так от знову привіт.
Сьогодні мене мучали кошмари, ну нічого страшного не снилось, але усім відомо, що сни то така штука, що страшними можуть видатись і двері.
Нарешті я рано встала і одразу взялась до справ, які я ще вчора розпланувала у моєму щоденнику, і о чудо! Я все витгла зробити і тепер насолоджуюсь вільним часом.
Потім я йду модельну школу, сьогодні у нас дефіле. Бля, коли я вже собі куплю туфлі нормальні?!( в понятті мод.шк. нормальні це чорні зі шпилькою 8 см)
Потім планую провести вечір вдома з книжкою. Або податись до мами у гості, ще точно не вирішила.


Про книжку.
Розповім ще про те, що я зараз читаю. А саме І.Карпа "Піца "Гімалаї".

Мені книжка дуже подобається, цікава ,захоплююча і можна чимало нового для себе дізнатись. Та і є над чим задуматись. З кожної книжки почерпаєш якусь мораль для себе, так от не дійшовши навіть до середини книги, я вже знайшла чимало цієї моралі.
Ця книга мені подобається значно більше попередньої
яку я читала І. Карпи.








"Bitches get everything" - книжка цікава, гарний сюжет. Але от щодо моралі, то я нічого, зовсім нічогісінько не зрозуміла!
Мені  здається, що я ще просто замала для таких книжок. Тому що мені ще не знайомі фемінистичні настрої і сприйняття чоловіка виключно, як предмет траху. Тому мене не пройняли стражданя героїні щодо цього.







 



А взагалі, мені творчість Карпи подобається.
Хоча я чула чимало думок про те, що Карпа, Дереш і т.п. пишуть чтиво яке цікаве лише малолєткам, в якому крім матюків і сюжету, який лише шмаркачів і вражає нічого немає.
Не знаю, можливо воно і так, а може і ні. Як би не було, мені на даний момент подобається читати такі книжки. Сприймаємо сучасну укр. літературу як вона є.

1 комментарий: