Переводчик

среда, 15 августа 2012 г.

Велике путішествійо

Доброго ранку, блог!
Так добре прокинулась сьогодні, умммм.
Чогось мені одразу захотілось подивитись фільм "Убойные каникулы" ,  такий смішний! Чудово було б дивитись у компанії. Ще, до речі, позавчора дивилась теж дуже цікавий фільм "Дитя тьмы"!
Господи, я вже майже дочитала першу книжку з тих трьох, що купила. Залишилось всього сторінок 20 з 270! Але вона така цікава! (Любко Дереш "Намір")
Короче зранку я читала і дивилась фільм. Впринципі з настанням некалендарної, але все ж осені,тільки на таке й тяне: поїсти, поспати, почитати, подивитись фільми. Хоча мене ше й дико тяне погуляти , ІМЄННО В ТАКУ ПОГОДУ. Мені чогось, не знаю вже, чого, здається вона кращою, ніж жарка і сонячна.


Вчора:
Ми(Лєлюшка, Іра, Аліна, Ірин Саша) вирішили поїхати в другий кінець міста, в "Грош". Купити там 2 піци і десертики. Купили ше й мигдаль і ряжанку,по словам триклятого Лєлюшки, коктейль з цеї байди мав нас нереально вставити, но в ітогі нас ніхєра не торкнуло і ми тіки боялись, щоб ще й срачка не напала після цієї екзотики!
Ще ми з дівками вирішили навідатись в магазини в центрі, все ж таки період знижок, як не як. І поки наші мущини нас прєдано чекали на лавочці, ми як скаженні з одного магазину вилітали в другий. Мабуть, з боку, це виглядало доволі смішно! Але не даром ми бігали, я купила собі 2 пари штанців і юбочку, а Аліна класну блузочку, колір просто няша, зелений.
Фотки були б сто відсотків, не забудь я карту пам'яті!

Ще сьогодні згадувала, що ж існує так зване "бабине літо". це так класно, в вересні  ще хоч трішки відчути кайф, який відчував усе літо, так би мовити на прощання, но блять, яке бабине літо, якщо вже всі повзували ботінки і повдівали вітровки?! І плювати, що сьогодні екватор серпня! Странна ця погода.

2 комментария:

  1. погода достала.у нас с утра такая дубарюга была.жуть.хочу тепла и летааа!включите солнце!

    ОтветитьУдалить