Переводчик

воскресенье, 2 сентября 2012 г.

Wedding

Ранком добрим не назвеш, але привіт блог.
Весілля вдалось на славу! Віднині я нічого міцнішого за вино пити не буду! Ну його до дідька ці похмілля і т.д. Самопочуття гавно.
Але я не про це. Я про весіллля моєї сестрички. Хоч воно і не було скожим на звичайні весілля, через брак коштів, та воно тим не менше було офігезним весіллям! Нас було не багато, лише найблищі друзі та родичі, і замість традиційної білої пишної сукні була проста блакитна.
 
Я і Натуся
 

 
Після церемонії ми поїхали до парку пофотографуватись, потім шукали кафе або ресторан. Та в зв'зяку зі святкуванням дня знань, знайти щось вільне було доволі важко. Аахахах, і ми пішли  в "Пиріжкову"! Це таке собі дешевезне кафе в центрі, але ми подумали, яка різниця де пити? Посиділи ми дуже класно.
Замовили таксі і поїхали на квартиру до молодят. Зробили шашлички і довго ще сиділи. Потім я вперше обблювалась від передозу алкоголем. Це було вперше і востаннє. Більше ніякої горілки в житті пити не буду. Моє самопочуття бажало кращого. І блище до півночі ми замовили таксі і я поїхала додому.
 
Сьгодні неділя і тільки тепер я розумію що ЗАВТРА В ШКОЛУ! Це ж блін тепер 5 днів ув'язнення. Вставай рано, лягай рано, півдня в сраку, других півдня теж всраку, БО ТРЕБА Ж РОБИТИ УРОКИ!
Плани на сьогодні:
  • поприбирати в хаті
  • приготувати шось поїсти на наступний тиждень
  • приготуватись до першого дня навчання
  • відпочити перед трудовим тижднем
  • заїхати до мами в гості

2 комментария:

  1. как я тебя понимаю"Вставай рано, лягай рано, півдня в сраку, других півдня теж всраку..."
    несмотря ни на что желаю легкого учебного года

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. ахаха, да, теперь времени будет меньше, НАМНОГО меньше, но ничего:) справимся ;)

      Удалить