Переводчик

вторник, 25 сентября 2012 г.

давно не бачились

да-да, все добре, да-да, чудово.
 
21 вересня(п'ятниця)
От шо я робила? Ааа, прийшла після шк одразу ж Маша, підтянувся Саша, сиділи в мене пили чайки-кофійки. Підтянулась Іра, пішли в магаз за картошкою. Нажарили, нажрались, уумм.
вечеряємо
 А потім лежали в кімнаті під музику і говорили про книжки і фільми. Прийшов папа, приніс пачку чіпсонів. Кайфф.
 
22 вересня(субота):
Сижу собі дома, нікого не чіпаю. Грошей нема, а це все рішає. НУ КУДИ ТИ ПІДЕШ БЕЗ НИХ? Через це не пішла з рібятами на кальян. Натомість мала йти ночувати до Маши Но на часах було вже 7 вечора, а вона не дзвонить.  Вирішила сама зателефонувати, дізнатися що і як. А вона така "Ми з Дімою вже їдемо, ми біля тебе почті", а я така "ШОООООООООООООООООООО?!"
Я Ж НЕНАКРАШАНА НЕЧЕСАНА НЕЗІБРАНА!
Боже, я зібралась зі швидкістю звуку.
Гуляли на районі. Чітирнадцитіітажка ВАН ЛАВ. Ю СОУ БЬЮТІ АТ НАЙТ.
на 14 етажі
 
Взяли ше Олю з собою. Потом в Даши під вікнами горлапанили "Поляковаааааааааа!". Вишов до нас Славік. Пішли десь лазити і по домам.
Ну ми з Машою до неї. Сіли в трамвай, но вспомнили шо забули сіги, того вишли на слєдущій щоб забрати в Діми з Славіком, но їх вже не було :( То ми стрєльнули в діда 3грн і в чуваків 20!!!
Вони ше й номерок взяли. Уммм.
Дома жерли шарлотку і рибу і сиділи в чатрулєті, познакомились з якимось французоом, говорили з ним всю ніч, до 4 ранку. На фейсбуці тепер перепис.
 
23 вересня(неділя):
Спала з мислю шо машині батьки повернулись, бо атвічаю хтось ходив в туалєт і дзвенів посудую. Но ніхто не вернувся.
Встала, зібралась і поїхала додому робити уроки.
потім поїхала за новим телефоном. БО СТАРИЙ ВИБІСИВ МЕНЕ ОКОНЧАТЄЛЬНО. Гроші шо збирала на зєркалку потратила на нього.
потім поїхала до мами. балкали. пішла побчитсь з Ірою, забрати "Чайку" Чехова. Обожнюю з Ірочкою по сг гуляти!
ну і додому. Чайку я так і не прочитала.

24 вересня (понеділок):
пройшов бистро. уроки якось пролетіли швидко, можливо тому що після шк я мала в 4 зустр з Машою а в 5 з Лізою. Жаль Ліза заболіла. Ми з Машою сиділи на 14-етажці, зашли до Олі. В її мами була днюха . Хата мала освободитсь і юхууу. Поки ї мама збиралась ми зганяли в магазин за відповідними ресурсами.
 
Розклались на балконі, включили музику і кайфували.
потім записували відеоатвєти на аск. Боже повезло тому хто їх встиг побачити. вони такі ржачні. Жаль шо Оля удалила. Також є відеоатвєт який ми перезапис на телефон, він доволі таки пікантний :)
 
25 вересня (вівторок):
сьогодні я чергувала. пришла в лосінах, мене спалила загородня і послала переодягатись, добре шо швидко встигла, а то б мене зняли з чергування і послали на  уроки і плювати їм що я їх не готувала, як от Олю зняли, бо вона запізнилась.
 
Цього разу моя заміна прийшла дуже рано! В 12.30! Анбелівбл. Раньше всіх, бо завжди навпаки ж! Я обійшла всіх однокласників і пішла в столову до наших. Потім за аптєку і по домам.
До мене прийшла Аня. Ми пили каву і ржали. Бились капцями і грались в хованки. ахаха. А потім лежали в полудрьомі і слухали музику. Ааа, світ дрімс.
 
Зараз сижу собі пишу в блог. Надворі грозіще. Уроки робити лєнь/не хочу/ваьптмоавао. Короче причин багато.  Но треба, бо на жаль завтра я не чергую, то ж...гудбай.

1 комментарий:

  1. насыщенные будни.очень красивая ажурная белая майка

    ОтветитьУдалить